ABOUT US

ONS VERHAAL

In 2019 is Virtualbedrijfspromotie ontstaan, vanuit een zolderkamertje in het centrum van Helmond zijn we langzaam uitgegroeid tot een van de grotere schakels in de virtuele wereld. Vanuit een passie en gevoel voor detail zet ons bedrijf iedere dag weer stappen naar succes.

Naast onze dienst verlening richten we ons ook op de verkoop van VR gerelateerde producten. kwaliteit en service zijn hierbij ons uitgangspunt, onze klantenservice is dan ook 24/7 te bereiken. 

VISIE

Bij Virtualbedrijfspromotie geloven we erin dat de toekomst ons laat verassen op technologisch gebied, het 5g netwerk is zich langzaam aan het uitrollen wereldwijd, communicatie is nog nooit zo snel geweest, en de technologische ontwikkelingen raken langzaam maar zeker verstrikt in onze dagelijkse routine. 

Als voorloper in de VR WERELD hopen wij onze potentieel klanten bestand te overtuigen van de meerwaarde die een virtuele rondleiding met zich mee draagt, een wereld waarin iedereen géén tijd heeft vraagt om oplossingen! 

Wij zijn hierin uw oplossing.

ONZE WERKNEMERS

De motor van het bedrijf wordt aangedraaid door de volharding van onze werknemers, ieder gedreven op zijn eigen expertise maken de stappen van ons bedrijf mogelijk. 
De kracht ligt hem in het feit dat we een personeelsbeleid hebben waarbij er vanuit een intrinsieke motivatie wordt gewerkt, hierdoor is de samenwerking en communicatie optimaal.
Op deze manier kunnen we er als team voor zorgen dat de klant krijgt wat hij verdient.