we will do it together

business to business

- T.S.V. Plato -

Studentenvereniging

Kern vraag

We leven in een tijd waarbij fysieke activiteiten door de Corona maatregelen erg lastig te realiseren zijn,  hoe zorg je er dan toch voor dat de nieuwe aspiranten leden kennis maken met dé vereniging van Tilburg? 

Deze vraag legde de commissie van Plato neer bij Virtualbedrijfspromotie, het resultaat? 

Binnen 1 week waren al de inschrijvingen digitaal geboekt voor het aankomende schooljaar! 

Script opstelling

Vanuit Virtualbedrijfspromotie werken we gestructureerd naar ons doel toe, in het eerste gesprek gaan we het gesprek aan om te kijken waar de klant naartoe wil en welk publiek we hierbij moeten gaan raken.

Aan de hand van een inventarisatielijst krijgen we dan een indruk van de doelgroep, leeftijd en de boodschap die we virtueel naar buiten gaan brengen. Nadat we de script opstelling hebben gemaakt is het zaak om dit uit te werken tot een offerte zodat we samen naar het doel kunnen gaan toewerken, een digitaal visite kaartje anno 2020 voor uw onderneming!  

Fotografie

 

Het script ligt klaar en beide partijen zijn tevreden met het resultaat, nu is het tijd om aan de slag te gaan!

In de virtuele tour leggen we verschillende ruimtes vast in 360 graden, onze voorkeur gaat uit naar het plaatsten van acteurs binnen de ruimtes, dit geeft een beleving mee die, blijkt uit de Google analytics, de kijkers langer vasthouden binnen een virtuele rondleiding. 

Bekijk hier de Google analytics van de virtuele rondleiding van Plato. (link)

Less is more

In de praktijk hoeft interactie niet altijd een pré te zijn, vandaar ook dat we erg gefocust zijn op een goede script inventarisatie voordat onze programmeurs aan de slag gaan, zo hebben we in het verleden een project gedraaid waarbij Virtualbedrijfspromotie een trampoline park heeft mogen verwerken tot een virtuele rondleiding.

Deze ondernemer is op jonge leeftijd gestart en heeft dit park, met de nodige hulp van wat bouwvakkers, kunnen uitbouwen tot wat het vandaag de dag is… en zou ik je eens iets leuks verklappen?

Vandaag de dag krijgen we nog af en toe een appje dat er een groep is gekomen die door de rondleidng overtuigd waren om eens een bezoekje te brengen 😉 

 

- We-jump Helmond -

Trampoline park

let's get to business

Is uw fantasie op hol geslagen? 

Bent u die ondernemer die kansen ziet waarbij andere nog terughoudend zijn? Ervan overtuigd dat de digitalisering in de aankomende jaren versneld stappen gaat nemen? 

Neem dan contact op met de specialist en bespreek uw fantasieën en ideeën, we helpen u graag verder met het verwezenlijken van uw droom! 

We helpen u graag vooruit!

×

Winkelmand