we will do it together

Google Trusted Photographer

- Kingswear Helmond -

Kleding

Vertrouwen

Een fysiekpand geeft de klant vertrouwen, Feitelijk kunt u er niet omheen dat momenteel de verkoop online een groot stuk van de markt veroverd.

De winkeliers stappen dan ook massaal over op een wisselwerking tussen een fysiek pand en een webwinkel, Door een virtuele rondleiding van uw bestaande winkelpand op uw eigen webwinkel te plaatsen geeft u de klant een stuk vertrouwen, dit vertrouwen beloont zich dan weer uit op méér omzet aan het einde van het jaar! 

bijeenkomsten

Iedere ondernemer herkent dit wel, De trots voor eigen zaak! 

Zo komt het geregeld voor dat je ergens een oude bekende ziet, In een business gesprek bent beland ver van u locatie of misschien wel even op vakantie wilt pronken met uw eigen zaak.  

Vanaf uw Telefoon, tablet of een vaste desktop neemt u iedereen mee binnen uw eigen winkel, wel zo leuke bijkomstigheid toch? 

- We-Jump Helmond -

Indoor

Inhoud

In het geval van we-jump is het erg belangrijk dat de klant weet wat er te beleven is, op deze manier genereer je nieuwe klanten! 

Door de virtuele rondleiding kunnen we de klanten vanuit de thuissituatie alvast triggeren,  Loop één keer digitaal door het pand met de tablet van de kids en ze zijn verkocht! 

nieuwkomer

De technologie blijft constant in beweging, de jeugd is steeds meer en langer online actief. 

Bent u een van de nieuwkomers in de wereld van VR? 

- Primera Helmond -

Ophaalpunten

Google mijn bedrijf

Wanneer u als winkelier een ophaalpunt heeft aangeschreven bent u bekend met een hoge bezoekersdrempel, Ook uw Google recensies liggen hoog… 

Doordat we uw pand virtueel koppelen zijn deze online Google bezoekers dan ook instaat om via Google zelf uw pand alvast virtueel te bezichtigen voordat ze het pakketje op komen halen! 

Resultaten

De klant krijgt direct een sfeerimpressie van uw zaak, uit onafhankelijk onderzoek door het Ipsos is dan ook gebleken dat wanneer de klant in voren alvast virtueel de winkel heeft bezocht de kans op een aankoop van een product in deze zaak beduidend hoger ligt! 

let's get to business

Is uw fantasie op hol geslagen? 

Bent u die ondernemer die kansen ziet waarbij andere nog terughoudend zijn? Ervan overtuigd dat de digitalisering in de aankomende jaren versneld stappen gaat nemen? 

Neem dan contact op met de specialist en bespreek uw fantasieën en ideeën, we helpen u graag verder met het verwezenlijken van uw droom! 

We helpen u graag vooruit!

Geef uw fysieke onderneming online vorm in samenwerking met Google

Virtualbedrijfspromotie

© 2019 Virtualbedrijfspromotie Helmond – Virtuele rondleidingen & 360° Video/Fotografie  

×

Winkelmand