- Virtualbedrijfspromotie -

Opname inplannen

 

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak maken voor voor een virtuele pandopname kan via onze website of telefonisch We plannen dan samen een datum en tijd, of nog gemakkelijker kies onderaan op deze pagina uw gewenste Time-slot. 

DE OPNAME

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie waar we samen de inventarisatie lijst hebben besproken en ingevuld. Samen verkennen we de omgeving en gaan dan aan de slag. We nemen rustig de tijd voor de opnamesessie, reken op 4 tot 5 uur, afhankelijk van het  aantal mensen dat figureren en de verschillende ruimtes.  

 

NABEWERKING EN LEVERING

Na de opname is het tijd om de rondleiding verder te bewerken naar wens van de klant, communicatie staat hierbij centraal.

De werkzaamheden die we verrichten bestaan uit:

  • Het controleren van de foto’s stuk voor  stuk op contrast, kleur en uitsnede.
  • Stichen van de foto’s tot Panoramas.
  • Ontwikkelen van een layout naar wens van de klant.
  • Ontwikkelen van de features die tijdens onze inventarisatie naar voren zijn gekomen. 
  • De puzzel in elkaar leggen en uploaden naar de server.

Zodra de rondleiding op de server staat krijgt de klant een link van de rondleiding om samen door  een tweede nabewerkingsronde te lopen. Bij eventuele kleine aanpassingen zorgen we ervoor dat beide partije 100% tevreden zijn. Je krijgt ondertussen de factuur en zodra de betaling binnen is, stuur ik de benodigde bestanden met WeTransfer zodat u de virtuele rondleiding op uw eigen bedrijfspagina kunt plaatsen.

De totale doorlooptijd van dit deel is mede afhankelijk van u als klant. Het proces dat Virtualbedrijfspromotie levert neemt ongeveer 4 weken in beslag (afhankelijk van de grote van het project).